Paas bestellingen in Coronatijd

Paas bestellingen in Coronatijd

Sinds het coronavirus in Nederland is en er scherpe maatregelen zijn genomen moeten we soms dagelijks schakelen om ons werk te blijven doen.

Met de komende Paasdagen voor de deur, hopen we natuurlijk om zoveel mogelijk klanten te voorzien van brood en banket. Op een veilige manier, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Uiteraard kunnen we dit alleen doen als wij zelf ook gezond blijven.

 

Om alles goed te laten verlopen hebben we wel diverse maatregelen getroffen rondom het bestellen en ophalen van de Paasbestellingen op zaterdag.

Wij hebben dit jaar voor het eerst met Pasen een bestellijst gemaakt omdat bestellingen aannemen veel tijd kost ,en er maar een beperkt aantal mensen in de winkel mogen. De organisatie van deze lijsten gaat alleen wel op een andere manier als U gewend bent:

Regels m.b.t. de Paasbestellijst:

 • We delen de lijsten uit in de winkel, maar de lijst is ook gedigitaliseerd te vinden op de website van Bakkerij Scholten bakkerijscholten.nl onder het kopje Paasbestellingen.
 • U kunt de lijst op de website digitaal invullen. Onderaan is een leeg vak waar U eventuele extra opmerkingen of extra producten kunt invullen. Vul wel even alle verplichte velden in boven aan het formulier. Druk op verzenden en uw bestelling is geplaatst. U krijgt vervolgens van ons een mail terug met het bestelnummer dat U nodig heeft voor het ophalen van uw bestelling. Tevens geven wij een afhaaltijd door waarop U uw bestelling in de winkel kunt ophalen.
 • U kunt de papieren bestellijst ook ingevuld naar de winkel brengen. Als het niet druk is kunt U die aan ons afgeven en geven wij direct uw bestelnummer mee met de afhaal tijd op dit bonnetje.
 • U kunt de lijst ook in de doos doen die we vooraan in de winkel zetten. U wordt dan gebeld om uw bestelnummer en afhaaltijd door te geven.
 • U kunt uw bestelling ook doorbellen als de bovenstaande manieren niet mogelijk zijn. Ook dan wordt uw bestelnummer en afhaaltijd door gegeven.
 • Producten die niet op de lijst staan, zoals koekjes, beschuit, chocolade enz kunt U uit de winkel ter plekke meenemen, omdat we anders ruimtegebrek krijgen achter de schermen en voor paasproducten geldt ook op=op.
 • Als iedereen zich zoveel mogelijk houd aan de doorgegeven afhaaltijden, dan kunnen we op deze manier de drukte goed spreiden over de hele dag.
 • WIJ vertrouwen op uw medewerking

 

Regels voor het ophalen van bestellingen op Paaszaterdag.

 • Houd U zoveel mogelijk aan de afhaaltijden die op uw bestelbonnetje staan of die via mail of telefoon met U zijn gecommuniceerd.
 • In de winkel mogen 3 klanten tegelijk naar binnen op een afstand van 1,5 meter
 • De rest moet buiten de winkel wachten. Daar zullen wij met tape lijnen op de stoep plakken zodat U ook daar 1,5 meter afstand kunt houden.
 • Alle klanten kunnen gewoon door de winkel ook als U alleen uw bestelling komt ophalen.
 • U kunt uw bestelling en eventuele extra producten die U nog uit de winkel wilt meenemen betalen aan de kassa. Op dat moment gaat 1 van de medewerkers met uw bestellijst naar achteren om uw bestelling bij elkaar te zoeken.
 • U kunt zelf alvast de winkel weer verlaten, en via het inrit rechts naast de winkel, naar achteren lopen waar U op gepaste afstand uw bestelling in ontvangst kunt nemen.
 • Dit lijkt misschien omslachtig, maar de ervaring is dat sommige bestellingen nogal groot zijn en het tijd kost om alles bij elkaar te zoeken. De wachttijd wordt dan in de winkel te groot, waardoor we U verzoeken om elders even te wachten, om zo weer plaats te maken voor volgende klanten. Wij proberen zo de klanten zo veel mogelijk te spreiden op 3 plaatsen. In de winkel, voor de winkel en naast de bakkerij. Allemaal voor uw en onze veiligheid.

 

Omdat regels van vandaag soms morgen al weer veranderen vragen wij U om onze website in de gaten te houden, of onze facebook pagina te liken, zodat U op de hoogte bent met eventuele wijzigingen.

 

Mocht het nodig zijn, dan zullen wij ter plaatse aanwijzingen geven om alles zo goed mogelijk ik sturen.

 

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat dit allemaal goed verloopt.

 

Wij wensen U dan ook hele fijne, gezellige en smakelijke Paasdagen toe.